Header Ads

Lirik Sholawat Habib Syekh “Padang Wulan”



Edisi khusus “lirik Habib Syekh” dari muslimcirebon.com, adalah persembahkan spesial untuk Syekhermania Se-Wilayah III Cirebon.



Lirik Sholawat Habib Syekh “Padang Wulan

Padang bulan, padange koyo rino.
Rembulane sing ngawe-awe 
Ngelengake, ojo turu sore. 
[E... Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore] 

Lamun wong tuwo, lamun wong tuwo kliru ngimpine… 
Alamat bakal, alamat bakal getun mburine… 

Wong tuwo loro kundur ing ngarso pengeran… 
Anak putune rame-rame rebutan warisan…  

Wong tuwo loro ing njero kubur anyandhang susah… 
Sebab mirsani putra putrine ora ibadah… 

Wong tuwo loro ing njero kubur anyandhang susah… 
Sebab mirsani putra putrine do pecah belah… 
Kang den arep-arep yoiku turune rohmah… 
Jebul kang teko, jebul kang teko nambahi fitnah… 

Iki dino ojo lali lungo ngaji, Takon marang kyai guru kang pinuji… 
Iki dino ojo lali lungo ngaji, Takon marang kyai guru kang pinuji… 
Enggal siro ora gampang kebujuk setan… 
Insyaallah kito menang lan kebejan… 


Jaman kepungkur, ana jaman jaman buntutan 
Esuk-esuk, rame-rame luru ramalan 
Gambar kucing, dikira gambar macan 
Bengi diputer, Bengi puter metu wong edan 
Tahun 26 Lahire NU ...
Ijo ijo Benderane NU ...
Gambar Jagad Simbule NU ...
Bintang songo Lambange NU ...

Suriyah Ulama'e NU ...
Tanfidziyah pelaksana NU ...
GP Anshor pemuda NU ...
Fatayat Pemudi NU ...

Nganggo Usholli Sholate NU ...
Adzan pindo Jum'atane NU ...
Nganggo qunut subuhe NU ...
Dzikir bareng amalane NU ...

Tahlilan hadiahe NU ...
Manaqiban washilahe NU ...
wiridan rutinane NU ...
Maulidan sholawatane NU ...

Habib Syekh Gurune NU ...
Habib Syekh idolane NU ...
Habib Syekh digandrungi NU ...
Habib Syekh kebanggaane NU ...



No comments

Powered by Blogger.